HERNING BILLEDSKOLE
Herning Billedskole Undervisning Udstillinger Billedgalleri Projekter Nyheder
Holdoversigt
Det Mobile Arkitekturværksted
Værksteder for børn i forbindelse med OFF ROAD Kulturfestival
Forårsbilledskole
0. kl. og voksen barn
Tegning voksne
Maleri for voksne
Masterclass
Kursus for lærere
Samarbejde med skoler
Undervisere
 
 
 
 
 

  http://herningbilledskole.dk/galleri/ShowImage.ashx?path=billeder/Masterclass-voksne/2014-15/Mads%20Thomsen/mads208.JPG&maxheight=600&maxwidth=1000

Tegning for voksne 2017

 

Tid: Hveranden torsdag aften fra 18.30 til 21.30 6 gange før jul og 6 gange efter jul

Underviser: Nirvi Bennich

Uddannet på 3 årig kunstuddannelse i Sverige. Underviser børn og voksne gennem de sidste 20 år, bland andet v. Croquis tegning på Horsens kunstskole.

Pris: 1750 kr.

Undervisningen

Et grundlæggende tegnekursus hvor du vil prøve en række metoder og materialer.

Vi vil arbejde med blyant, grafit, kul og tusch.

Lære om hurtige skitser såvel som blindtegning, form, negativ form, frottage og meget mere.

Vi vil tegne ting, rum, mennesket...

 

Her introduceres forskellige teknikker, metoder og materialer med udgangspunkt i at give den enkelte elev forudsætning for at kunne tegne mere frit og i sin egen stil. Det vil sige, at vi øver os og prøver tingene af, men vi vil også gerne lave personlige værker, der virker. Derfor er alle gange bygget op på den måde, at underviser kommer med et oplæg, hvor man mere eller mindre følges ad i øvelserne den første halvdel af tiden, for så resten af tiden at arbejde individuelt og til slut rundes hver gang af med en billedgennemgang. Der vil på denne mulighed være rig mulighed for både fælles og individuel vejledning.

 

Materialer: Medbring selv materialer. Materialerne er blyant, kridt, tuschpen og akvarel. Desuden papir i størrelse A3 af mindst 100gr. Første aften tager du det med du allerede har, og så aftaler I, hvad du har brug for at købe.

Bindende tilmelding

Tilmelding og nærmere oplysninger Lisbet Hauge Herning Billedskole

mail: herningbilledskole@mail.dk eller tlf. 21442714

 

  http://herningbilledskole.dk/galleri/ShowImage.ashx?path=billeder/Tegning%20voksne/u415.JPG&maxheight=600&maxwidth=1000  http://herningbilledskole.dk/galleri/ShowImage.ashx?path=billeder/Tegning%20voksne/tev3.JPG&maxheight=600&maxwidth=1000  http://herningbilledskole.dk/galleri/ShowImage.ashx?path=billeder/Tegning%20voksne/tev4.JPG&maxheight=600&maxwidth=1000