Holdoversigt

Billedkunst på skemaet

En ”håndsrækning” til billedkunstundervisningen

29. august og 11. december

Herning Billedskole tilbyder sparring, inspiration og vejledning til lærere, der underviser i billedkunst, og som har ingen eller kun lidt erfaring med faget eller som trænger til nye input og sparring. Billedkunst på skemaet er eneste forudsætning for at deltage.

Vi giver ideer, foreslår konkrete forløb, viser arbejdsmetoder og teknikker. Vi afholder to kursuseftermiddage. Den første ved skolestart, her kan man blive klædt på og inspireret til efterårets billedarbejde. Den anden afholdes i december og her tager vi fat på mulige temaer og arbejdsområder frem til sommerferien.

Gennem hele skoleåret holder vi kontakten/kommunikationen åben gennem en lukket facebookgruppe kun for kursusdeltagerne og Billedskolen. Her kan vi udveksle erfaringer med forløb, materialer, klassetrin, nye ideer m.m. Billedskolen vejleder gerne og svarer gerne på spørgsmål.

Tid:  29. august og 11. december kl 14-18

Pris: 500 kr for to gange, 300 kr. for én gang. Kaffe og kage er med i prisen.

Sted: Kurserne afholdes på Herning Billedskole, Nørregade 7, Herning

Underviser: Lisbet Hauge, billedskoleleder

Yderligere information og tilmelding til Lisbet Hauge, herningbilledskole@mail.dk

Tilmelding med angivelse af skolens eanr. og hvilke klassetrin, du underviser i billedkunst.

Venlig hilsen Lisbet Hauge

Herning Billedskole Nørregade 7 7400 Herning www.herningbilledskole.dk tlf 21442714 mail herningbilledskole@mail.dk , lisbet@herningbilledskole.dk

ff