HERNING BILLEDSKOLE
Herning Billedskole Undervisning Udstillinger Billedgalleri Projekter Nyheder
Forårsudstilling 18
Midtvejsudstilling16
Forårsudstilling 15
Forårsudstilling 14
Portræt af en
herningenser 
 
 
 
 
 
 
 
 

Portræt af en herningenser

Stor portrætudstilling i Dalgashus fra 22. marts til 23. april åbent hverdage fra 13 til 17

 

I anledningen af Hernings købstadsjubilæum vil Herning Billedskole arrangere en portrætudstilling af herningensere, - kendte som ukendte.

Ethvert portræt af et menneske fortæller en historie, lige fra et barns første billede af sig selv til den helt professionelle kunstners selvportræt.

Der bliver masser af portrætter af herningensere - og for de flestes vedkommende fremstillet af herningensere.   Dalgashus har den fordel som udstillingssted at have store vinduer, så portrætterne kan ses af så mange som muligt på alle tidspunkter af døgnet.

Alle inviteres til at udstille og besøge udstillingen. Her kan man hver dag lave forskellige portrætter.

Man kan også deltage i tre workshops, hvor billedkunstnerne Maja Bøving og Jette Bækgaard vil undervise i portrætmaleri. Det er fredag den 22. marts kl. 13-17, torsdag den 4. april kl. 15-18 og lørdag den 6. april kl. 10-14

Det bliver en spændende, sjov, anderledes, mærkelig, kontrastfyldt, nytænkende udstilling.  Portrætterne kan være maleri, fotografi, collage, blandform, skulptur…….

Efterhånden som udstillingen skrider frem, kunne man forestille sig, at det blev sjovere og sjovere, - og at flere og flere tør udstille et portræt.

Udstillingen starter med en ”afsløring” fredag den 22. marts kl. 16, så er man med til workshoppen kl. 13 ja så kan det nye portræt også være medJ.

I er velkomne til det hele. Håber rigtig mange har lyst til at være med.

Læs mere www.herningbilledskole.dk

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen

Lisbet Hauge

 Herning Billedskole

Med støtte fra Herning 100 aktivitetspuljen, Kultur- og fritidsudvalget og Herning City Forening