Nyt liv til
  Børnehave

stjerne

Fantastisk åbning af OFF ROAD Tættere på magien

Stjernerne glimtede og lyste. Tak til alle stjernemagerne.

Se flere stjerner i Billedgalleri under Stjernevrimmel

Stjerneprojekt

Popup1

Magisk stjernevrimmel

Programmet den 11. april her

Alle børn i hele kulturregionen inviteres til at sætte en stjerne på himlen og blive en del af den magiske stjernevrimmel til åbningen af kulturfestivalen ”OFF ROAD”

Vi giver universet en ekstra hånd og sætter fuld blus stjernerne. Sammen skal vi skabe en overdådig stjernehimmel, der skal lyse under taget på Hernings torv, der til lejligheden er overdækket.

Herning er vært for åbningen af kulturfestivalen ”OFF ROAD”, som er kultursamarbejdet Midt/Vest kulturfestival 2017. Festivalen starter den 11. april 2017 med åbningsarrangement i Herning under overskriften ”Tæt på magien”. Åbningen er et af de mange Fuldmåne-events, som er en del af programmet for Århus 2017.

Rent praktisk skal stjernerne lyse ved hjælp af uv-maling og uv-lys.

For at det virkelig skal opleves som en stjerne-vrimmel skal der rigtig, rigtig mange flotte og selvlysende stjerne til, og vi håber mange børn/skoler vælger at deltage i projektet.

Jeres opgave: Jeres elever fremstiller stjerner. Hver for sig eller i grupper. Stjernerne skal have et vist format og skal være udsmykket med fine mønstre, linjer og andet spændende, der kan fremhæve netop den stjerne. I dagslys skal stjernen være farverig og flot at se på, og når mørket falder på skal den fremstå kun vha. den ultraviolette bemaling.

Retningslinjer for stjerner: Format: min. 40 cm i diameter eller på mindste led.

Materialer: pap, karton, plast eller andet let og fast materiale, der kan holde formen, der kan males på - og kan holde til en meget frisk vind eller en snestorm.

Maling: Uv-maling.

Stjernerne må ikke have en bagside, - altså lige flot på alle sider. Melder I jer til, får i en side med ideer til fremstillingen.

Montering og aflevering: Stjernerne skal afleveres den 5. eller 6. april. De skal være monteret på snore med 10 stjerner på hver snor.

Tilmelding inden 9. februar 2017: Tilmelding til Herning Billedskole Lisbet Hauge på mail herningbilledskole@mail.dk Ved tilmelding oplyses: Navn på skole. Navn på lærer. Mailadresse på lærer. Navn på klasse. Antal stjerner

Praktiske oplysninger:

Du og din klasse får et sæt UV maling til stjernerne og snor til ophængning. Efter tilmeldingen får I at vide, hvor i jeres kommune I kan hente farver og snor, og hvor i jeres kommune I skal aflevere stjernerne.

Desværre er det ikke muligt, at få stjernerne tilbage igen.

Eventuelle spørgsmål og tilmelding til Herning Billedskole, Lisbet Hauge, mail  herningbilledskole@mail.dk , tlf. 21442714

Vi håber I har lyst til at være med i ”stjerneprojektet”

På vegne af Kultursamarbejdet i Midt– og Vestjylland

Pia Worm, projektleder for Tæt på Magien—åbningsevent for kulturfestival Off Road 2017