HERNING BILLEDSKOLE
Herning Billedskole Undervisning Udstillinger Billedgalleri Projekter Nyheder
   Kulturfest
  Teltlejr
   Nyt liv til
  glemte steder
  Stjernevrimmel
   Kultur på
  recept
  Kirke
  Portræt af en
  herningenser
  Børnehave
 
 
 

Kulturfest Herning

– tæt på solen

Sidste år var der Off Road kulturfestivalåbning i Herning, det var her skoleeleverne lavede de flotte selvlysende stjerner.

Det gik så godt, så nu skal der være kulturfest hvert år. I år bliver det den 16. juni. Ideen er, at så mange som muligt bidrager til festen.

Vi håber også, I som skole vil være med.  

Ud fra temaet TÆTTERE PÅ SOLEN, tænker vi, at den stemning, vi gerne vil sætte, er: sommer, lyse nætter, camping, udeliv, strand. Og hvad er mere sommer end en teltlejr????

telt1

Vi inviterer derfor jeres skoleklasser til at være med til at lave en teltlejr/en fælles installation.

Det er Herning Billedskole, der står for ”teltlejren”.  

Vi tilbyder et telt til de skoleklasser, der vil være med. Det bliver et tomandsfestivaltelt. Det telt skal klassen så gøre noget ved. Male det, sy på det, klippe huller i det, føje ting til, indrette indeni osv. osv. Handler det om sol, sommer og fest, er der ikke noget, der er forkert. Klassen kan fx bruge 4 timer på projektet, og I kan også bygge et helt emne op omkring teltet og bruge mange flere timer. Det bestemmer I selv.

Den 16. juni om formiddagen skal teltene slås op/stilles op på den grønne plæne over for Biblioteket. Her skal de stå til sidst på eftermiddagen. Så alle får mulighed for at se den flotte lejr. Vil I have teltet tilbage, må I hente det efter et bestemt tidspunkt. 

Hver klasse designer/udsmykker/omdanner et telt, men ud over det, får klassen også en oplevelse af at være med i en stor fælles installation, der bliver en vigtig del af Kulturfest Herning.

Inspirationsfyraftensmøde

Den 9. april kl. 15.30 til 17.00 vil vi gerne invitere til inspirationsfyraftensmøde på Herning Billedskole. Vi vil komme med ideer til, hvordan man kan gribe arbejdet med teltene an. Give nogle praktiske fif med hensyn til blandt andet maling. Komme med eksempler på, hvad man kan føje til sit telt.

Den dag får I også teltet med hjem. Kan I ikke være med til mødet, kan vi lave en aftale om, hvordan I kan få et telt. De nøjagtige tidspunkter for teltlejren er på plads den dag. Måske er planen for hele kulturfesten også klar.

Håber rigtig mange klasser har lyst til at være med.

 

Tilmelding inden 22. marts 2018

Tilmelding til Herning Billedskole Lisbet Hauge på mail lisbet@herningbilledskole.dk Gerne flere klasser pr skole. Har I spørgsmål til projektet kan I kontakte Lisbet Hauge Herning Billedskole tlf. 21442714.

Ved tilmelding oplyses:

Navn på skole:

Navn på lærer:

Mailadresse på lærer:

Navn på klasse:

Vil gerne med til fyraftensmøde 9. april:

Praktiske oplysninger:

Hver klasse får et telt. I skal arbejde på det hjemme på skolen. I skal sætte teltet op lørdag den 16. juni om formiddagen. I må hente det igen sidst på eftermiddagen den samme dag.

Eventuelle spørgsmål og tilmelding til Herning Billedskole, Lisbet Hauge, mail: lisbet@herningbilledskole.dk tlf. 21442714

Vi håber, I har lyst til at være med i teltprojektet TÆTTERE PÅ SOLEN og til at deltage i Kulturfest Herning, - tættere på solen.

På vegne af

Kulturfest Herning