Pop op

3. POP-OP-SOMMERHATTE

Mød os i Kulturgården Nørregade 7 og på Tinghuspladsen

1. Teltlejr - sol over Herning

Sidste år var der Off Road kulturfestivalåbning i Herning, det var her skoleeleverne lavede de flotte selvlysende stjerner.

Det gik så godt, så nu skal der være kulturfest hvert år. I år bliver det den 16. juni. Ideen er, at så mange som muligt bidrager til festen.

Ud fra temaet TÆTTERE PÅ SOLEN, tænker vi, at den stemning, vi gerne vil sætte, er: sommer, lyse nætter, camping, udeliv, strand. Og hvad er mere sommer end en teltlejr????

telt1

64 skoleklasser er med til at lave en teltlejr/en fælles installation.

Det er Herning Billedskole, der står for ”teltlejren”.

Den 16. juni om formiddagen skal teltene slås op/stilles op på den grønne plæne over for Biblioteket. Her skal de stå til sidst på eftermiddagen. Så alle får mulighed for at se den flotte lejr. Vil I have teltet tilbage, må I hente det efter et bestemt tidspunkt.

Hver klasse designer/udsmykker/omdanner et telt, men ud over det, får klassen også en oplevelse af at være med i en stor fælles installation, der bliver en vigtig del af Kulturfest Herning.

po1

2. Hernings bedste portrætmaler

Kan du male/tegne et portræt???

Til Kulturfest Herning – tæt på solen får du mulighed for at vise, hvad du kan.

På tre timer skal du udføre et portræt. Du bestemmer selv - og medbringer de redskaber og materialer, du vil bruge.  Billedskolen har en model, der sidder i 3 timer. Efter tre timer ser et dommerpanel på værkerne og udpeger dagens vinder.

Præmie: Et weekendkursus i maleri på Herning Billedskole

Det hele sker til Kulturfest Herning den 16. juni. Og det sker i Kulturgården Nørregade 7 Herning.

Portrætmaleriet starter kl. 11. Klargøring inden kl. 11. Der males fra 11-14. Votering, afslutning og kåring af vinder 14-15

Meld dig til ved at sende os en mail med en lille beskrivelse af dig selv og evt. et billede af et portræt, du har malet. Du skal melde til inden 6. juni.

Bliver tilmeldingerne overvældende, må vi trække lod om deltagelse.

Tilmelding og nærmere oplysninger Lisbet Hauge lisbet@herningbilledskole.dk

Arrangør: Herning Billedskole Nørregade 7 Herning. Tlf 21442714. www.herningbilledskole.dk

po3 po4 po5

3. POP-OP-SOMMERHATTE
  I vores POP-OP-BILLEDSKOLEBUS kan du kreere den flotteste sommerhat. Mød os i Kulturgården Nørregade 7 fra kl. 10-15.