HERNING BILLEDSKOLE
Herning Billedskole Undervisning Udstillinger Billedgalleri Projekter Nyheder
   Nyt liv til
  glemte steder
  Stjernevrimmel
   Kultur på
  recept
  Unicefprojekt 
  Kirke
  Portræt af en
  herningenser
  Børnehave
 
 
 

SE ALLE BILLEDER HER

”MALERIER TIL VERDENS BØRN”

Børn støtter børn, - og nu håber vi, voksne støtter børn i at få solgt deres billeder!

301 malerier, - målet er nået! Malerierne bliver solgt til højeste bud og alle pengene går til Unicef.

Sikke et forløb. Det der med at male interessante billeder er slet ikke så let, men hvor har børnene knoklet for at få det bedste frem i alle billeder. 301 forskellige værker malet af 3. b fra Lind Skole, 1. og 2. klasse fra Børneskolen Bifrost, 3. x fra Hammerum Skole, 2.a og b klasse fra Sunds Skole, alle Herning Billedskoles børneelever og 29 børn fra Unicefmalerværkstedet den 12. september. Billederne er klar til at blive delt ud til forretningerne i Herning City og herningCentret.  

Vi kan se at de forskellige undervisere har stillet forskellige opgaver, valgt forskelligt materiale og givet meget forskellige oplæg, så der er blevet 300 helt forskellige værker. Hvor er det flot og det har været en stor fornøjelse at være med i processen.

Billederne udstilles i uge 41. De bliver sat op mandag den 5. oktober, og så kan man byde på billederne til og med lørdag den 11. oktober. Fra mandag den 12. oktober kan man afhente sit billede i forretningen og samtidig betale for det. Buddene afleveres i forretningen, hvor billedet er udstillet.

Oversigt over billederne og deres placering kan ses på Herning Kommunes hjemmeside under Unicef. http://unicefby.herning.dk/goer-en-forskel/byd-paa-et-maleri På Herning Billedskoles hjemmeside og facebookside kan man finde linket.

Projektet ”Malerier til Verdens børn” er et samarbejde med AV Form, Herning City, herningCentret, Herning UNICEF by 2015/Gitte Hornshøj og Herning Billedskole.

Tak for samarbejdet. Vi glæder os til at se værkerne i byens forretninger. 

Venlig hilsen

Lisbet Hauge

Herning Billedskole

herningbilledskole@mail.dk

Unicefmalerværksted 12. september

Tak for en dejlig dag! 29 malerier blev der malet.

Alle værker udstilles i uge 41 i byens og centrets butikker, - og i den uge kan I byde på billederne. Mindstepris 100 kr.

Håber alle 300 bliver solgt.

Herning Billedskole, Lind Skole, Hammerum Skole, Sunds Skole og Børneskolen Bifrost maler billeder.

Se billeder i billedgalleri under Unicefmalerier

         

Børn støtter børn. Endnu et spændende projekt i Unicef regi

Her kan alle være med til at støtte!

300 lærreder males af 300 børn og udstilles i butikkerne i Herning City og herningCentret. Malerierne bliver solgt til højeste bud og alle pengene går til Unicef.

Billederne bliver malet på nogle skoler og Herning Billedskole. Lørdag den 12. september kl. 11-14 inviterer Herning Billedskole alle børn i skolealderen til at møde op på Billedskolen for at male et billede til Unicefudstillingen. Alle børn kan være med til at skabe en flot udstilling i hele byen og et flot overskud til Verdens børn.

Det koster ikke noget at deltage denne lørdag, men man skal være parat til at forære sit værk til Unicef indsamlingen.

Billederne udstilles i uge 41 fra 5. til 10. oktober. Og det er også i den uge, man kan give et bud på malerierne. Buddene afleveres i forretningen, hvor billedet er udstillet. Oversigt over billederne og deres placering kan ses på http://unicefby.herning.dk/

Projektet ”Malerier til Verdens børn” er et samarbejde med AV Form, Herning City, herningCentret, Herning UNICEF by 2015/Gitte Hornshøj og Herning Billedskole.

 
 

”MALERIER TIL VERDENS BØRN”

Kom og mal et billede! Børn maler til børn

Herning Billedskole inviterer til gratis malerværksted lørdag den 12. september klokken 11-14

Vi maler billeder til fordel for indsamlingen til UNICEF.

Herning Billedskole holder åbent værksted i samarbejde med Herning UNICEF by 2015. Du får spændende oplæg og vejledning af Billedskolens dygtige undervisere.

Vi skal lave malerier, der skal udstilles og sælges.

Vær med til at skabe en flot udstilling i hele byen og et flot overskud til Verdens børn.

Billederne vil blive udstillet i butikker i Herning City og Herning Centret i uge 41, hvorefter de vil blive solgt til fordel for UNICEF indsamlingen i Herning, - alle får mulighed for at købe værkerne. Det koster ikke noget at deltage denne lørdag, men du skal være parat til at forære dit værk til Unicef indsamlingen.

HUSK tilmelding på mail: herningbilledskole@mail.dk

Medbring en madpakke og tøj, der kan tåle en klat maling.

Tid og sted: Herning Billedskole Nørregade 7, 3. sal den 12. september kl. 11-14

Projektet realiseres i samarbejde med AV Form, Herning City, herningCentret og Herning UNICEF by 2015/Gitte Hornshøj.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen

Lisbet Hauge

Herning Billedskole

Nørregade 7 Herning